PRIPRAVITE SE NA EKIPNI TRENING, KI VAM BO SPREMENIL ŽIVLJENJE?

ZAČNI BREZPLAČNI PREIZKUS

Join our
mailing list
today.

Sign-up today to get exclusive access to
special offers, product drops, new workouts
and upcoming events.

THANK YOU Find your closest F45 studio to secure your exclusive local offer!

loading icon
Please wait...

ZAKAJ F45?

ROJENA V AVSTRALIJI, VADBA F45 ZDRUŽUJE 3 LOČENE VRHUNSKE TIPE VADB V ENEM 45-MINUTNEM FUNKCIONALNEM TRENINGU.

INOVACIJA. MOTIVACIJA. REZULTATI.

Vadbe za trening F45 so zasnovane tako, da poenotijo telesne mišične skupine in poskrbijo, da boš izgledal super in se obenem bolje spopadal z vsakodnevnimi izzivi.

VODILNI V FUNKCIONALNEM TRENINGU IN ŠPORTNI ZNANOSTI

Oddelek za atletiko in vrhunsko uspešnost F45 je sestavljen iz vodilnih strokovnjakov za vadbo, športnikov in znanstvenikov iz celega sveta, ki svoj čas posvečajo raziskovanju in razvoju vadb za treninge F45. Pod vodstvom naših pomočnikov ustanovitelja F45, ta oddelek neumorno raziskuje trenutne in nastajajoče koncepte vadbe, poleg tega pa tudi prilagaja in natančno uravnava obstoječe vadbene režime.

f45-athletics

Vse naše vadbe smo razvili s postopkom “Stage and Gate”. Ko naredimo novo vadbo, jo preizkusimo v enem fitnes studiu. Rezultate pregledamo in dokumentiramo. Naredijo se potrebne spremembe. Nato poskusno izvajamo vadbo v treh fitnes studiih. Po zadnjem obdobju testiranja in pregleda bomo novo vadbo uvrstili v celotno mrežo treningov F45. Te nove vadbe so lansirane šele, ko jih je naša ekipa iz Oddelka za atletiko in vrhunsko uspešnost F45 natančno preučila in izpopolnila.

Vsaka vadba F45 je trud raziskovanja, preizkušanja in izpopolnjevanja, preden je pripravljena na odličnost. Naše naporne preiskave fitnesa prinašajo vabljivo in trdno platformo za trening, ki našim članom nenehno postavlja nove izzive za vse stopnje in sposobnosti.

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening pomeni ukvarjanje z vajami, ki posnemajo ali poustvarjajo vsakodnevno gibanje. Te vrste vaj običajno vključujejo uporabo vašega telesa in različnih mišičnih skupin. Ta slog treninga gradi in oblikuje vitke in funkcionalne mišice. Dvigovanje, počepi, skakanje, zvijanje, vlečenje, potiskanje, udarjanje, brcanje, veslanje, kolesarjenje – vsi ti gibi so kvalificirani kot funkcionalni, vse pa je mogoče najti na treningu F45, s pomočjo katerega lahko izgledaš, se premikaš in deluješ bolje v vseh obdobjih življenja.

UPORABA TEHNOLOGIJE

Naše vadbe poganjajo in organizirajo zanesljivi tehnološki sistemi, ki jih imamo v vseh naših studiih. Serija televizorjev, nameščenih na sprednji steni naših studiev, zagotavlja organiziran diagram od koraka do koraka za vsakodnevno vadbo. Ta sistem je skupaj z vodenjem in motivacijo trenerjev F45 vizualno orodje za naše člane, da napredujejo od vadbene postaje do postaje skozi celotno vadbo. LionHeart, integriran s sistemom F45TV, ti omogoča natančno sledenje vadbi, spremljanje srčnega utripa, odstotek tvojega največjega napora in skupne porabljene kalorije, da dosežeš svoj resnični potencial.

SKUPNOST

Uvrstitev naših funkcionalnih vadbenih treningov v dobro ekipno ozračje je zadnji a zelo poemben dejavnik, ki spodbuja dinamiko F45 treningov. Motivacija in spodbuda skupinske vadbe v studiu ustvarjata vznemirljivo in optimistično ozračje, kjer so cilji doseženi in celo preseženi. Skupnosti, ki spodbujajo dobro telesno pripravljenost, zdravje in osebnostno rast, se oblikujejo v studiih F45 po vsem svetu in so vir naše moči kot mednarodne blagovne znamke.

PRIDITE NA SVOJ PRVI TRENING. PRIDRUŽITE SE SKUPNOSTI F45

ZAČNITE

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.