fbpx

PRIPRAVITE SE NA EKIPNI TRENING, KI VAM BO SPREMENIL ŽIVLJENJE?

ZAČNI BREZPLAČNI PREIZKUS LOGOUT
Studio COVID-19 Status: Our studio has implemented additional cleaning and disinfection procedures, and is now open and operating in line with local requirements.

TEAM TRAINING LIFE CHANGING

Dobrodošli v najhitreje rastoči skupnosti funkcionalnih treningov na svetu!

NAŠE VADBE

FUNKCIONALNI HIIT

F45 vadbe so so vadbe za celo telo! Izboljšujejo tvoj nivo energije, pospešujejo metabolizem, razvijajo moč in povečujejo tvojo vzdržljivost.

SKUPINSKE VADBE

Glavna ideja F45 skupnosti je, da članom pomaga izboljšati svoje življenje tako fizično, kot tudi psihično in to v prijateljskem, spodbujevalnem okolju.

45 MINUT

F45 so znanstveno dokazano najbolj učinkovite vadbe na katerih pokurimo tudi več kot 750 kalorij.

KAJ JE F45?

F POMENI: FUNKCIONALNE VADBE – MEŠANICO KROŽNEGA IN HIIT INTERVALNEGA TRENINGA TEMELJEČEGA NA NARAVNIH ČLOVEŠKIH GIBIH. 45 PA OZNAČUJE 45 MINUT PREPOTENE, SRCE RAZBIJAJOČE ZABAVE.

PREDVAJAJ VIDEO
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial

Vadbe te bodo vsakič brcnile v rit! A ne skrbi… Trenerji vsako vadbo prilagodijo tvojim individualnim zmožnostim, zato ne skrbi, da tak tip vadbe ni zate. F45 je za vsakogar!

Amiee
Članica F45

F45 je najbolj dinamična, učinkovita, žur vadba ever! Ljudje s katerimi treniram so res kul. Ful mi je všeč!

John
Član F45

DOBESEDNO NAJBOLJŠE VADBE V LJUBLJANI! Na vadbah nikoli ni dolgčas in iz studia vedno odidem z občutkom, da sem dal vse od sebe. Aja… Pa trenerji so zakon!

Lauren
Članica F45

Poskusil sem že vse od CrossFita do Spinninga (To mi je blo res dolgočasno.), zato mi verjem na besedo, ko ti rečem, da pojdi na brezplačen trening pa boš videl o čem govorim.

Evan
Član F45

INOVACIJA.

Naša tehnologija kombinira 4000 vaj in 36 vadb, kar pomeni, da nikoli ne ponoviš istega treninga.

POGLEJ VEČ

MOTIVACIJA.

Spodbujanje drug drugega v skupini kul ljudi ustvarja neprecenljivo vzdušje, kjer presegamo sami sebe z vrhunskimi rezultati.

POGLEJ VEČ

REZULTATI.

Za popolno postavo je prehrana vitalnega pomena. Zato imajo člani F45 brezplačen dostop do personaliziranega prehranjevalnega plana z dnevnimi recepti, pri doseganju rezultatov pa jim pomagajo izkušeni F45 trenerji in motivirana skupnost.

POGLEJ VEČ

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.